Goedkope Sneakers

Winkelwagentje:  0 items

Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Het verzamelen van persoonlijke informatie.
Wanneer u deelnemen aan bepaalde activiteiten op deze site, zoals het registreren, het bestellen van producten, of meedoen aan wedstrijden, kunnen wij u vragen om bepaalde informatie over uzelf te verstrekken door het invullen en indienen van een online formulier. Het is volledig optioneel voor u om deel te nemen aan deze activiteiten. Als u ervoor kiest om deel te nemen aan deze activiteiten kunnen echter Wij eisen dat u ons persoonlijke informatie, zoals uw naam, postadres, e-mail adres en andere persoonlijke identificeerbare informatie. Bij het bestellen van producten op de site, kan u worden gevraagd om een credit card nummer te verstrekken.
Hoe wij uw informatie gebruiken.
We gebruiken persoonlijke informatie verzameld over de site voor de volgende doeleinden: aan uw behoeften en voorkeuren te begrijpen; te ontwikkelen, de markt, te verkopen of te leveren producten en diensten; enquêtes, onderzoeken en evaluaties uit te voeren voor het beheer en de ontwikkeling van ons bedrijf en activiteiten, het beheer van accounts, en het verzamelen en verwerken van betalingen; op te sporen en ons en andere derden tegen nalatigheid, fraude, diefstal en andere illegale activiteiten te beschermen.
Third party informatieverschaffing
We zullen niet overdragen, handel, verkopen of persoonlijk identificeerbare informatie aan anderen anders te onthullen. Vertrouwde derden bijstaan bij operationele website, zakendoen, of onderhoud aan de gebruiker opdrachten zijn vrijgesteld van dit beleid zolang ze akkoord met onze privacy beleid te volgen en te houden persoonlijke informatie vertrouwelijk. Wij kunnen persoonlijk identificeerbare informatie vrij te geven wanneer dat nodig is om te voldoen aan de wet, af te dwingen website beleid of onze rechten of die van anderen, of om veiligheidsredenen te beschermen. Niet-persoonlijk identificeerbare bezoeker informatie kan aan andere partijen voor marketing, reclame, en andere toepassingen worden verstrekt.